Над 60 лиценза от портфолиото на SOLIDWORKS закупени през лятото

Един от ключовите и най-бързо развиващи се клиенти на ДиТра, Фокс лазер закупи шест нови 3D CAD лиценза на SOLIDWORKS, паралелно с разрастването на инженерния си екип. Допълнително, фирмата се сдоби и с лиценз на SOLIDWORKS Inspection, за да оптимизира извършването и документирането на инспекцията на произвежданите изделия. Четири места на SOLIDWORKS Professional с лиценз на SOLIDWORKS Inspection закупи друго проспериращо предприятие в сферата на металообработката, фирма Лесто Продукт от Враца.


Друг клиент на ДиТра надгради своите средства за проектиране и управление, фирма Киттнер Анлаген унд Машиненбау, от Калояново, производител на комплексна екипировка за хранителната, химическата и фармацевтичната индустрии. Тя се сдоби с нови места на SOLIDWORKS Standard, Premium, Simulation Professional, Composer и лицензи на SOLIDWORKS PDM Professional за управление на инженерните си данни. Наред с внедряването на PDM, във фирмата се осъществява интеграция на инженерната дейност с ERP система за цялостно управление на фирмените ресурси. Фирма Балканкар - ЗПДЕА Г. Костов, производител на широка гама електродвигатели, също закупи лицензи на SOLIDWORKS и PDM Professional.


Със SOLIDWORKS от ДиТра се сдобиха още множество нови потребители. Сред тях са Казино Технологии – производител на игрално оборудване, Слав-Вериги – производител на съоръжения и части за селскостопанска техника, Софтел – производител на електронни и електротехнически изделия, Боуви България – производител на медицинско оборудване, инженеринговата фирма Ехако и македонският клон на Кемет Електроникс.


Пловдивската фирма Милара Интернешънъл, производител на сложни електро-механични изделия, направи съществено надграждане на своята мрежова инсталация на SOLIDWORKS и PDM Professional, добавяйки места на SOLIDWORKS Professional, Premium, Composer и съответните лицензи на PDM. Още редица действащи потребители на SOLIDWORKS закупиха нови места от ДиТра: БТЛ Индъстрийз, Пневматика Феникс, Елтрейд, Теси, Оптикоелектрон, ИТД и македонската фирма МЗТ Пумпи.

 

 

 

Please reload

ДиТра ООД

ул. „Софийско поле“ 3, 

1756, София

тел. 02/ 91 91 2 /777

ditra@technologica.com

DiTra 2017