ДиТра с престижно отличие от SOLIDWORKS World 2017

 

Най-мащабното събитие в света на CAD технологиите – SOLIDWORKS World 2017, събра над 5000 участника през изминалия февруари. Сред гостите на международната среща на специалисти в Лос Анджелис бяха и двама представители от ДиТра – Пенко Ангелов и Цветан Стоянов. В България те се върнаха с нови две награди - поредното престижно отличие за компанията и индивидуален приз за Пенко Ангелов.

 

За трета година ДиТра стана единственият представител на SOLIDWORKS в региона с награда „Клуб 100%“, която е резултат от преизпълнението на нашия годишен план по всички показатели за продажби и внедрявания. Използваме случая да благодарим на всички наши клиенти, които се доверяват на професионализма и опита на техническия ни екип.

 

Нашият колега Пенко Ангелов затвърди високата оценка за постиженията на ДиТра, след като бе удостоен с приза Elite Application Engineer. Отличието му е резултат от дълги часове обучение, успешното полагане на серия изпити и пълна сертификация в различни области от портфолиото на SOLIDWORKS.

По време на събитието в Лос Анджелис колегите от ДиТра се срещнаха и обмениха опит с представители на други наши основни партньори - Stratasys, Creaform, SolidProfessor.

 

Повече за отличията на ДиТра вижте тук

 

Please reload

ДиТра ООД

ул. „Софийско поле“ 3, 

1756, София

тел. 02/ 91 91 2 /777

ditra@technologica.com

DiTra 2017