Очаквайте новия продукт SOLIDWORKS CAM

Повече възможности за симулации, улеснения при чертането и още много нови функции в SOLIDWORKS 2018

По време на SOLIDWORKS World бяха разкрити интересни новини, които разбудиха интерес сред широк кръг CAD/CAM специалисти по света. На събитието стана ясно, че от предприемат нова решителна стъпка в сферата на реалното производство.

 

След SOLIDWORKS Inspection и MBD, със следващата версия компанията ще предложи свой собствен CAM продукт SOLIDWORKS CAM, чиято цел ще е да задоволи потребностите на инженерите, търсещи напълно интегрирано средство за управление на CNC машини.

 

В SOLIDWORKS 2018 ще се появи и т.нар. генеративен дизайн (generative design), който ще включва основната функционалност на симулационния продукт Tosca от бранда SIMULIA на Dassault Systemes. Чрез технологията потребителите ще имат възможност да извършват непараметрична структурна оптимизацията базата на предварително зададени ограничения и цели. Улеснение при създаването на чертежи пък ще е функцията Pen Sketching. С нейна помощ лесно ще се преобразуват рисунки със свободно скициране, което е удобство при използването на тъч скрийн устройства.

 

На SOLIDWORKS WORLD 2017 бяха обявени още много други подобрения, включително опростена работа с големи сглобени единици и по-лесно вмъкване на файлове от други CAD системи (т. нар. 3D interconnects). Важна за потребителите на SOLIDWORKS в абонамент е новата възможност да тестват продукта директно от своя профил на mysolidworks.com – ето тук.

 

Please reload

ДиТра ООД

ул. „Софийско поле“ 3, 

1756, София

тел. 02/ 91 91 2 /777

ditra@technologica.com

DiTra 2017