Силен старт на годината със SOLIDWORKS

ДиТра продължава да се движи на гребена на вълната със серия от реализации на SOLIDWORKS Electrical в България

Новата 2017 г. започна ударно за екипа на ДиТра, който реализира двуцифрен брой нови 3D CAD лицензи на SOLIDWORKS за съществуващи и нови клиенти.

Сред клиентите ни, които закупиха нови работни места за SOLIDWORKS, са Инженеринг ЕАД и Термохран АД, а в Милара прибавиха още два лиценза за SOLIDWORKS Electrical Professional към актива си. В края на 2016 г. компанията закупи първите два лиценза на SOLIDWORKS Electrical, заедно с два SOLIDWORKS Inspection. Поредната реализация на SOLIDWORKS Electrical потвърждава засилващия се интерес към това приложение в комбинация с професионалното му внедряване от екипа на ДиТра.

 

Със SOLIDWORKS® Electrical – първото практическо решение за съвместяване на електро- и механични системи, и вие можете да опростите вашето електропроектиране. Софтуерът предлага лесни инструменти за създаване на електрически, хидравлични и пневматични системи, както и за постоянно сътрудничество между електро- и машинните инженери във вашата компания. 

При използване на конвенционални CAD системи често срещан проблем е процесът на създаване, обновяване и проверяване на множество различни документи за проекта. Това отнема време и е предпоставка за допускане на грешки. SOLIDWORKS® Electrical обаче позволява на инженерите да работят по-ефективно и да завършват работата си по-бързо. Всяка промяна в проекта се отразява автоматично във всички свързани обекти. Примерно – ако смените електрически ключ в схемата с друг детайл, това ще се отрази веднага в спецификацията, кабелния журнал и в останалата документация.

 

SOLIDWORKS® Electrical предлага лесни за използване инструменти за

  • създаване на електрически схеми с по-малко грешки

  • лесно използване на нови или предишни схеми

  • бързо управление на промени

  • професионална и точна финална документация

Вижте видеото или изгледайте видео урока, за да разберете как лесно да проектирате електрическите схеми на вашите продукти

 

Please reload

ДиТра ООД

ул. „Софийско поле“ 3, 

1756, София

тел. 02/ 91 91 2 /777

ditra@technologica.com

DiTra 2017