ДиТра стартира поредица от интернет семинари през 2019-та

CAD/CAM центърът на ТехноЛогика, ДиТра, поддържа активна връзка и комуникация с клиентите си, за да им предостави най-високо ниво на поддръжка и да ги подпомогне в ефективното използване на софтуерните средства за инженерно проектиране и управление на машини. Запазвайки всички използвани канали и формати за това, през настоящата година екипът на фирмата планира да увеличи броя на провежданите уебинари, за да направи по-достъпни за българските инженери новите технологии и решения на основните й партньори - SOLIDWORKS, CAMWorks, Autodesk, Creaform.

 

В края на март бе проведен първият интернет семинар, обобщаващ новостите в SOLIDWORKS 2019, които вече са на въоръжение в част от потребителите на водещата CAD система. На 2 април се състоя вторият уебинар, посветен на CAMWorks - сертифициран златен CAM продукт за SOLIDWORKS. В него потребителите научиха за функционалните възможности за 2.5D фрезоване с разпознаване на технологични компоненти и 5-осно фрезоване. Беше демонстрирана и функционалността на CAMWorks за създаване на сложни стругови и струго-фрезови технологични процеси с управление на два шпиндела и синхронизирана работа на няколко инструмента.

 

Следващият уебинар отново е свързан със средствата за управление на металорежещи NC машини. Той поставя на фокус продуктите от серията Autodesk Digital Manufacturing, които се използват от десетки клиенти на ДиТра в различни индустриални области. Уебинарът разкрива нови техники в PowerMill и FeatureCAM, предназначени за инструменталното производство и общото машиностроене.

 

По всички технологични линии, предлагани от ДиТра, ще бъдат проведени поне 15 уебинара до края на годината. Възможност за регистрация и записи на всички проведени уебинари са достъпни в секцията Поддръжка на www.ditra.bg.

 

 

 

 

Please reload

ДиТра ООД

ул. „Софийско поле“ 3, 

1756, София

тел. 02/ 91 91 2 /777

ditra@technologica.com

DiTra 2017