Производство без ограничения

Машините от серията Production са насочени към производствените предприятия. Те могат да бъдат използвани за дребно серийно производство на детайли и създаване на монтажни и технологични приспособления, директно от CAD файла. Дигиталното производство чрез добавяне на материал е бъдещето и нищо няма да ви отведе там по-бързо от производствените машини на Stratasys. 
Машините FORTUS са уникални по отношение на набора от термопласти, с които работят, като спестяват разходите за инструментална екипировка, машинна обработка, създаването на отливки и формоването. Работните материали се отличават с голяма здравина, антистатичност и термо-, UV- и химическа устойчивост. 
Високият клас машини Objet допринасят не само за всеки етап от разработката на изделието, а и за неговото производство. Тези машини позволяват създаването на практически неограничен брой цветни гъвкави и твърди материали, от полупрозрачни до непрозрачни. Така дизайнерите на продукти могат да правят оценки още в ранна фаза на дизайнa и да вземат решения, които подобряват качеството на изделията.

ДиТра ООД

ул. „Софийско поле“ 3, 

1756, София

тел. 02/ 91 91 2 /777

ditra@technologica.com

DiTra 2017